Cercul Pastoral nr. 5 s-a întrunit în slujire la Parohia Poiana

Astăzi, 8 Aprilie a.c, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, preoții Cercului Pastoral nr. 5 „Sfânta Cuvioasă Parascheva” a Protopopiatului Sascut s-au întâlnit la Parohia Poiana, săvârșind Taina Sfântului Maslu și de asemenea, rostind rugăciuni pentru neputință, boală și pentru pace în lume.

Începând cu ora 9 a fost oficiată Slujba Aghesmei Mici iar mai apoi Taina Sfântului Maslu sub protia părintelui Adi-Cătălin Popa, secretar al Protoieriei Sascut.

La finalul slujbei, părintele secretar a transmis celor prezenți binecuvântarea Chiriarhului și le-a vorbit credincioșilor despre importanța Tainei Vindecării în viața fiecăruia dintre noi, precum și a rugăciunii, care, în această perioadă ar trebui să nu lipsească din sufletele și inimile noastre.

Totodată, a fost prezentată cartea de rugăciuni apărută la Editura Filocalia, carte care conține rugăciuni la diferitele trebuințe ale omului contemporan.

În încheiere, părintele Apostu Ionuț-Alexandru, asistent social, a reamintit tuturor despre Proiectul Eparhial „Donează sânge, salvează o viață”, îndemnând preoții si credincioșii să arate faptele milei trupești și în acest mod, deoarece există o nevoie acută de sânge în unitățile sanitare.